Show boeken

Nog op zoek naar een act voor op jouw buurtfeest, huwelijksfeest, festival of ander evenement? Misschien is een buikdansact door Lady Nimlas wel dat wat je zoekt. Ik begon in 2021 met lesgeven en werkte in de zomers van 2020 en 2021 al mee aan twee videoprojecten. Er gaat echter niets boven een live optreden. Boek een show van Lady Nimlas en voeg zo een vleugje tribal magie toe aan jouw event.


Je hebt de keuze tussen verschillende stijlen en lengtes. Je kunt optredens boeken van 5 tot 20 minuten. Dat kan aan één stuk zijn of opgesplitst door pauzes. Hoe langer het optreden, hoe meer stijlen je kunt combineren.

  • Classic Tribal Fusion
  • Gypsy (Gitana) Tribal Fusion
  • Dark Tribal Fusion
  • Silk Fan Veil

Een duo-act is ook mogelijk op aanvraag.

Wat moet jij voorzien?

Het enige dat ik nodig heb, is een muziekinstallatie waar ik een laptop of USB-stick op kan aansluiten. De muziek kan uiteraard ook op voorhand worden aangeleverd. En uiteraard is genoeg ruimte om te dansen een must. Dat kan op een podium, een dansvloer of buiten op het gras. De meeste acts zullen op blote voeten worden gedanst, dus de ondergrond moet daarvoor wel geschikt zijn.

De grootte van het dansoppervlak is best minimum 12 m² groot, maar voor een act met silk fan veils kan je dat best verdubbelen of zelfs maal 3 doen. Het is zeker ook interessant om te weten of er een backstage is of niet. Dat heeft invloed op bijvoorbeeld kostuumwissels.


Liever een workshop?

Je kunt ook een introductieworkshop boeken voor je vrijgezellen of verjaardagsfeest. Dan kom ik op een locatie van jouw keuze (in een zaaltje, je living of je tuin) een workshop geven. Je krijgt dan in 2 à 3 uur een introductie in Tribal Fusion Bellydance. Je leert de eerste basisbewegingen en de techniek die daarbij nodig is. Op het einde krijg je samen nog een korte choreografie aangeleerd en afsluiten doen we met een ontspannende stretching.